vrijdag 10 januari 2014

Sixty-six


Sixty-six…

Het is 10 januari 2014, 6 pm, bij jullie begint de dag pas net, maar wij hebben al de hele dag Marianne’s verjaardag kunnen vieren. En wat doe je als overwinteraar op de dag dat je zesenzestig wordt?

Vanmorgen hebben we samen Mount Barren in Fitzgerald National Park beklommen. Een geitenpad...

Het geitenpad naar de top van Mount Barren

Zo hoog...


Vanmiddag hebben we lekker gezwommen in de Zuidelijk Oceaan. Het strand begint 50 meter achter onze tent…Na het diner gaan we naar de zonsondergang kijken. Stoelen mee, een flesje wijn mee, onze kristallen glazen…

De zonsondergang hieronder is van gisterenavond, maar hier zijn alle zonsondergangen mooi en de meeste zijn spectaculair!
PROOST!

1 opmerking:

  1. Hoi Marianne en George, we zijn weer helemaal bij. Terwijl jullie aan jullie schoonheidsslaap bezig zijn (we hebben elkaar net gesproken) zitten wij jullie blog te lezen. We hadden wat achterstand opgelopen maar dat maakt niet echt uit, want het is zo ontzettend leuk om over jullie belevenissen te lezen die uit George zijn pen vloeien, dat we er dan extra lang van kunnen genieten. Je hebt schrijverstalent George. En by the way; Bedankt voor het fotoboekje van de familiereünie, is erg leuk geworden.
    Wel geniet nog veel, schrijf nog veel en we keep in touch. Liefs, Cockie en Arnold

    BeantwoordenVerwijderen