zondag 12 januari 2014

Hopetoun


Hopetoun

7 januari tot en met 12 januari 2014


Morgen verlaten we Hopetoun. Zes heerlijke dagen hebben we hier doorgebracht. Net als in Spanje in de winter, matigt ook hier de zee de uitersten van het klimaat. Het is nooit te warm en nooit te koud. Een fantastisch vakantieoord, we kunnen het zonder voorbehoud aanbevelen.

Hieronder wat indrukken van Hopetoun.

Vogeltjes maken voor ons allerlei capriolen.

Ja echt, dit is een officiƫle camping. Plek zat, dus geen last van de buren. 30 dollar per nacht in het hoogseizoen

Een van de attracties van Hopetoun is het Hardware Cafe. Daar koop je een portie Fish and Chips voor 15 dollar, meer dan genoeg voor twee. Ja, ze verkopen er ook hardware (schroevendraaiers en boutjes en moertjes...)

Een Banksia in het Fitzgerald National Park.

Elke dag zwemmen in de Zuidelijke Oceaan, we gaan het missen!

Het hoofdstrand van Hopetoun op zondagmiddag in het hoogseizoen. Nee, het is geen Zandvoort.

Vissen is de nationale sport voor jong en oud.

Onze huis 'skink'. Hij woont in het bosje naast onze tent. Wat een 'skink' is weet ik ook niet, het beestje is ongeveer 30 centimeter lang.

En dit is de zonsondergang van vandaag, zondag 12 januari 2014.


1 opmerking:

  1. Hee gelukkig gaat hij bij jullie nog prima. Hier veel berichten over de extreme HITTEGOLF in Australie. Temperaturen van meer dan 40 graden en helaas ook weer bosbranden. Australie is groot en jullie zitten nog aan de betere zijde hiervan mn. Melbourne e.o. is heet heter heetst. Hier nog mild 8 graden is bijna lente. Fotogenieke plaatjes zijn mooi George. Enjoy the days to come.

    BeantwoordenVerwijderen